Mancatorii de Gandaci si Clasa O- Vinovatia apartine oare Ministerului Invatamintului?

Zilele trecute ascultam si asimilam alaturi de cafeaua de dimineata la Dezinfostiri precum ca niste Injectati intrati in sevraj de pe la IASI au terminat portia de TEHNOBOTANICE(adica golisera laboratorul de Stiinte Naturale ale grupului scolar de unde erau inregimentati de plante si ierburi strinse de predecesorii cu multe luni inainte dar uscate indeajuns sa fie fumate) si acum trecusera la Insectarele expuse pe pereti si le-au degradat infasurand in servetele: Libarci, Paianjeni veninosi,Gandaci de: Bucatarie, Puturosi si Balegar, etc si evident le-au tras pe nas, apoi au creat, hranit si decimat culturi intregi de carabusi si pestisori argintii(denumirea stiintifica a Gandacului de Bucatarie-vedeta care in fond a stat la bazele antropomorfe a personajelor din Alliens); evident tot fumandu-le si pe aceste victime fara aparare, dar cum orice actiune are si un revers a rezultat o internare masiva la unitatile sanitar-veterinare-medicale(cum vreti sa le denumiti pe aceste centre de dezintoxicare a vitelor cu bot tuguiat) cu simptome diagnosticate de medici in functie de pregatirea Rezidentiata cu denumiri care mai de care exotice gen: Virusul Wesly Snipes, Delirum Tremens, Rabie, Pojar, fiind facute raspunzatoare la Sticla TV animale nevinovate ca Tinatari Anofeli, Tauni de Balegar, Vulpi de Gospodarie si Catei Turbati ce stau linistiti la intrarea Imobilelor, mai putin si lipseau reprezentantele farmaceutice di Romania ce au conspirat sa produca un virus distrugator al tineretului mandriei tarii si spaima avutului obstesc.

Apoi m-am reintalnit in lift cu vecinul de la Apartamentul 46 care-si ducea copilasul de mana ingrozit si numara orele pina-l va arunca in Groapa cu lei intitulata Clasa 0.
Omul era si mai ingrozit de faptul ca Viitoarele Colege: Domnisoarele Developate de clasa a IX si insetate de Sange ii vor deteriora si traumatiza copilul aducandu-l la negarea teoriei Darwiniste precum ca Omul nu a fost creat din foi de varza si adus de Barza in Cioc ci mai rau Facut din Cioc cu ajutorul Cofetarului la Cornetul de Inghetata cu Vanilie. Aceasta discutie cenzurata se repurta in lift de fata cu micutul copil unde tatal un Medic nu putea sa foloseasca cuvinte de genul: Pu-Bip, Su-Bip, Fel-Bip, Se-Bip.
Si cine este de vina?Evident ca noi, pentru ca toleram amestecul a 10generatii dintre care una inocenta si alta total deteriorata intr-o cladire unde vrem sa dam educatie viitorului patriei.Se ignora dar se cunoaste ca un mar stricat le strica pe toate daca sunt laolalta.
Fratilor sa nu-i lasam pe Ignoranti sa ne altereze viitorul sa puna copii inocenti avind creierul gol aidoma unui burete nou scos din ambalaj alaturi de fiare insetate de sange, nevastuici si stiuci carnivore.
Ghidul de educatie sexuala la clasa a2a in lume:
1.America-copilul vine acasa si intreaba parintii ce-i aia sex responsabil: raspunsul simplu si eficient: tu si sora ta
2.Rusia-copilul intreaba acelasi lucru, putin denaturat: ce-i ala sex iresponsabil? raspunsul simplu si eficient tu si sora ta dupa o noapte de betie.
3.Romania-Moldova-Vaslui patria degeneratilor, aceeasi intrebare total denaturata: ce-i acela sex protejat? Dupa ce primeste o corectie soldata cu dintii sparti din partea tatalui, mama beata moarta intreaba de prezervativele primite ca ajutor de la planningul familiar si care au fost folosite cu succes deplin pe post de mat la carnati, iar bunica nascuta batrana in varsta de 37ani exclama: ba neispravitilor v-a facut statul o scoala noua si tot nu aveti loc in clasa de multi ce sunteti, ia mai duceti-va la furat in gara de est.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pantalonii lui Haplea

Arta de a merge mai departe

Cainele ce a baut prea multa cafea!