De ce ne este noua romanilor cel mai frica?










De ce ne este noua romanilor cel mai frica?
De haos si dezordine nicidecum, asta ne place!!!!!LIKE!
De Ordine si Decenta, aici ne este mare frica ca nu mai putem face ce dorim si cum dorim sa stam agatati in copaci ca maimutele cu capul in jos ca asta suntem niste civili necivilizati.
Ne place ordinea altora dar nu la noi ca la noi nu este bine sa fim constransi de a fi civilizati, plangem pe X sau Y ca este bun sau rau dar nu-i stim dosarul cu adevarat, mancam cacat cu gura plina dar nu stim de ce. Vrem dezordine dar vrem sa fim paziti de infractori, vrem sa facem demonstratii dar vrem sa vandalizam fara sa fim trasi la raspundere si a doua zi cineva sa mature dupa noi in piata ca asa meritam dar nu platim taxele.Invatam la STAT dar fugim din tara fara sa platim nota de plata. Betivii maniosii handicapati de prea mult alcool in sange au devenit falsi profeti patimasi cu texte:" Ascultati la mine:in Romania peste 20ani vom manca cacat!"-minciuni obscure
Parerea mea este ca ar trebui sa analizam inainte de a deschide gura noi cei dintai, sa fim mai severi cu progeniturile degenerate de prea multe drepturi in scoli dar fara indatoriri, sa nu mai acordam atata credit dezinformarii mass-media. Este o vorba in cadrul multor servicii de profil: Dintr-un ghem de minciuni se tese un fir de adevar neprelucrat.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pantalonii lui Haplea

Arta de a merge mai departe

Cainele ce a baut prea multa cafea!