Cosa Nostra din Padure sau cei trei care au speriat vestul: Vulpea, Bursucul si Dihorul cea mai eficienta asociatie criminala.







Cosa Nostra din Padure sau cei trei care au speriat vestul: Vulpea, Bursucul si Dihorul cea mai eficienta asociatie criminala.
Sa incepem cu prezentarea:
Dihorul-un personaj sinistru renumit pentru contorsionismul sau vazut poate cum ne distreaza la Maxi Pet cum intra in tuburi lungi imposibil de imaginat, ucigas eficient ce are ca obicei prost sa traga puii de gaina din gospodariile domestice prin ochiurile gardului, un fel de Ted Bundy animal, totusi un executant cu grad de soldat. Istoria domesticirii dihorului nu este precisa; apar mentiuni in documente grecesti din anul 450 i.e.n., precum si alte documente de origine romana, care sustin ca dihorul era folosit pentru vanarea iepurilor in perioada lui Iisus. O alta teorie spune ca e posibil ca egiptenii sa fi fost primii care au domesticit dihorul, insa nu este atestata stiintific.Cel mai probabil ca dihorul era folosit in antichitate de clasele inferioare in scop de vanatoare si acesta este motivul care explica lipsa unei documentatii care sa dateze din acea perioada. Originea dihorului domesticit ramane obscura, cu o data de aproximativ 2500 ani in urma, dar mie imi place moaca lui de sifilitic vesel la magazin ce te imbie si zice asa ca o promisiune: Daca ma iei acasa, promit sa fazc dezastru.....
Bursucul-Este considerat un animal curajos si foarte inteligent, inteligenta ce se remarca si prin modul de construire a vizuinelor, care sunt atent compartimentate, cu galerii foarte lungi de pana la 8 metri si totodata, extrem de curate, are chiar o manie de a pastra curatenia, In vizuinele lor atent construite cu incaperi separate pentru excremente si pentru dormit, exista bineinteles si "camara", incaperea separata pentru provizii unde aduna si pana la 50 de kg de hrana, in special porumb, pentru perioada iernii. Datorita curajului sau poate fi incadrat la titlul de sergent, fiind permanent in prima linie.
Vulpea: profita de mania bursucului pentru curatenie si pentru a-i fura viziuna, urineaza la intrare, astfel ca bursucul nesuportand mirosul puternic al acesteia, isi paraseste casa. Are auzul extrem de dezvoltat, putand sa auda si prada subterana, foloseste coada pe timpul iernii si pentru a-si sterge urmele pe zapada.
Vulpea urineaza pe copaci, stanci sau pietre pentru a-si anunta prezenta si este in stare sa pacaleasca cainii masculi cu miros de femela catel in calduri, uneori se imperecheaza cu acestia cand simte nevoia, de aceea la vanatoarea de vulpi se folosesc preponderent femele canine pentru a nu-si pierde concentrarea din cauza mirosului inselator. Are mustati nu doar in jurul botului ci si pe picioare, acestea ajutandu-le mai bine sa isi gaseasca drumul inapoi. Se pot catara si in copaci. Coada le este utila pentru a se inveli pe timp de iarna si totodata pentru a comunica cu alte vulpi prin semnale. Este un ucigas extrem de eficient, competent si concentrat pe timp de noapte, avand vederea nocturna foarte bine dezvoltata. Daca e prinsa de un membru intr-o capcana, aceasta isi poate roade singura piciorul pentru a scapa.Traieste in paduri, campii, ferme, zone urbane, adaptandu-se foarte usor la conditiile de trai, asta si datorita faptului ca poate manca aproape orice. Ucide pasarile din ograda cu o singura muscatura directa, o putem incadra in sistemul sovietic la gradul maior din trupele Spețnaz. Se pot deosebi urmele sale la sol datorita faptului ca sunt in rectilinie, spre deosebire de cele ale cainelui care sunt in zig-zag, ceea ce denota o atenta concentrare in deplasare.
Concluzia, aceasta echipa de asasini daca se cuibaresc intr-o casa parasita de la tara formeaza o asociatie criminala sub conducerea vulpii si pot extermina pana la 10-15gospodarii pe noapte de gaini inocente deoarece vulpea ca un bun tactician ucide mai mult decat poate manca si ingroapa restul pentru mai tarziu, au fost decimate colonii intregi de gaini in zile consecutive cu o rata de 150-200gaini pe raid per noapte si gospodarii si-au pus mainile in cap deoarece astfel de asociere numita de mine si Triula porno, este extrem de paguboasa.....
Mod de operare: Vulpea observa si adulmeca, studiaza terenul si pericolele in prealabil, bursucul sapa sub gard cot la cot cu vulpea, dihorul este un bun haitas intre gainile inspaimantate de moarte dar si un ucigas retardat si nebun deoarece ucide de placere si abandoneaza victimele fara un scop sau decizie precisa si aici intervine spiritul organizator al vulpii ce culege toate lesurile. Dihorul datorita formelor sale extrem de contorsioniste trece si trage victimele sale prin ochiurile de gard sfartecandu-le de cele mai multe ori iar cotetul arata exact ca un atentat soldat cu victime produse de o masina exploziva capcana intr-o piata aglomerata dintr-o zona de conflict.
Daca v-a placut aceasta dizertatie va recomand achizitia pentru copii 3-8ani a unui dihor jucaus si cu ochii ca niste margelute......va iubi copilul dar si acesta va avea o satisfactie, nu se va plictisi acasa......

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pantalonii lui Haplea

Arta de a merge mai departe

Cainele ce a baut prea multa cafea!